Ultima Ora

13:21 Pandurii Târgu-Jiu va disputa un amical cu o selecţionată a Ligii 1 de Minifotbal de la Dolce Vita

Pandurii Târgu-Jiu va disputa un meci amical, la mijlocul săptămânii viitoare, cu o selecţionată a Ligii 1 de Minifotbal de la Dolce Vita. Meciul va fi programat miercuri, 5 februarie, cu începere de la ora 15:00, pe unul dintre terenurile din Complexul Sportiv Municipal din Târgu-Jiu.

Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj și Clubul Sportiv Pandurii Târgu-Jiu au ajuns la acord privind disputarea unui meci amical de fotbal între echipa de fotbal care evoluează în Liga 2 și o selecționată formată din cei mai buni jucători de minifotbal din cadrul Campionatului Dolce Vita.

La inițiativa conducerii ACS Minifotbal Gorj, reprezentanții Clubului Pandurii Târgu-Jiu au fost de acord cu organizarea unui meci de pregătire. Lotul echipei de minifotbal va fi compus, în mare parte, din jucători de la cele mai bune 3 echipe din campionatul local, Dream Team, ACS Victoria și Peppy Dolce Vita.

”Chiar dacă vorbim de o selecționată a jucătorilor din campionatul local de minifotbal, aceștia sunt cu toții jucători experimentați pe teren mare, o parte dintre ei evoluând pentru echipele de top din Liga 4 județeană, unii fiind chiar componenți ai echipei de Liga 3, Gilortul Târgu Cărbunești. Cei care nu intră în aceste două categorii, sunt jucători retrași din fotbalul pe teren mare și care continuă să evolueze la minifotbal în Complexul Dolce Vita. Liga 1 de minifotbal de la Dolce Vita este în plin sezon, echipele luptându-se pentru titlul de campioană, cucerit în ultimii ani numai de Dream Team. Cele mai bune echipe se vor califica în vară la Campionatul Regional Sud-Vest, organizat de Federația de Minifotbal din România”, a anunţat Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here