Ultima Ora

13:21 Încă 30 de cazuri de COVID-19 la Gorj

30 de noi cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus anunță, sâmbătă, Direcția de Sănătate Publică Gorj. Totalul a ajuns la 405, de la debutul pandemiei. 202 de persoane s-au vindecat și au fost externate.

“În data de 11 iulie 2020, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • nu mai există persoane în carantină instituționalizată;
  • 830 persoane se află în autoizolare la domiciliu (47 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu în ultimele 24 de ore; 140 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore);

        Până în momentul de față, 405 persoane din județul Gorj au fost confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 202 persoane sunt vindecate și externate, iar 12 persoane au decedat.

          De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 5033 teste, din care 79 sunt în așteptare.

         Menționăm că datele prezentate se pot modifica, în funcție de evoluția epidemiologică.

       În contextul creșterii semnificative a numărului de cazuri pozitive, din ultima perioadă, Direcția de Sănătate Publică Gorj face apel la cetățeni să conștientizeze pericolul determinat de infectarea cu noul coronavirus   (COVID-19), să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală.

     Solicităm cetățenilor precauție, igienizarea frecventă a mâinilor, folosirea mijloacelor de protecție individuală, precum și evitarea aglomerațiilor și a deplasărilor inutile”, transmite DSP Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here