Ultima Ora

13:18 Copiii infectați de la DGASPC, EXTERNAȚI

Copiii din centrul rezidențial subordonat DGASPC, infectați cu coronavirus și internați la Spitalul COVID Târgu-Cărbunești au fost externați, anunță instituția printr-un comunicat de presă.

”Toți cei 8 copii din centrul rezidențial subordonat Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, care au fost internați la spitalul suport COVID-19 din Târgu-Cărbunești, la sfârșitul lunii mai, au fost declarați vindecați și externați, revenind în centru. De asemenea, au fost externate  și angajatele centrului rezidențial.

În continuare, se impune menținerea vigilenței în toate centrele subordonate DGASPC Gorj, prin purtarea permanent de către angajați a măștilor chirurgicale și folosirea tuturor materialelor de protecție (mănuși, halate, viziere, soluții dezinfectante). În plus, este obligatoriu să se mențină termometrizarea zilnică, și ori de câte ori este nevoie, a beneficiarilor (copii și adulți), precum și a angajaților care își desfășoară activitatea în aceste centre. Declarația pe proprie răspundere, la intrarea în tură a angajaților, prin care specifică faptul că nu au simptome ale infectării cu noul coronavirus, precum și că nu au intrat în contact cu o persoană infectată, se menține. Mulțumim, pe această cale, conducerii spitalului suport COVID-19 din Târgu-Cărbunești, precum și tuturor cadrelor medicale pentru modul profesionist în care au tratat pacienții” transmite directorul general al DGASPC Gorj, Laurențiu Diaconescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here