Ultima Ora

13:17 Tatăl candidatului PLUS la Primăria Capitalei, colaborator al Securității

Tatăl lui Vlad Voiculescu, candidatul PLUS la Primăria Capitalei, este colaborator al Securității, dezvăluie bugetul.ro.

În anul 2015, Curtea de Apel București a hotărât că Vasile Voiculescu Iulian, tatăl lui Vlad Voiculescu, este colaborator al fostei Securități. Bugetul.ro l-a contactat pe Vlad Voiculescu, pentru a-i cere un punct de vedere, iar ex-candidatul PLUS la alegerile locale a precizat că nu comentează în niciun fel.

Vasile Voiculescu Iulian a turnat la Securitate, sub numele conspirativ „Victor”. El a fost racolat la 06.08.1978, pe când era student la Facultatea de Învățământ Pedagogic Galați și avea 22 de ani, la acea dată semnând un Angajament și fiindu-i atribuit numele conspirativ „Victor”.

La dosarul întocmit de CNSAS împotriva tatălui lui Vlad Voiculescu apar două note informative. Prima este din 1.07.1982, pe când avea 26 de ani și era profesor. El l-a turnat pe un membru al formației corale „Cântarea Brănișteană”, pentru că a ascultat „emisiunile religioase transmise în zilele de Paști la postul de radio Europa Liberă”. O altă notă informativă furnizată de Vasile Voiculescu Securității a vizat o persoană care a spus un banc pe temă politică.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here