Ultima Ora

13:17 PATRU noi cazuri de COVID-19 în Gorj

Patru noi cazuri de COVID-19 în Gorj, anunță Direcția de Sănătate Publică, în informarea zilnică. Totalul, de la debutul epidemiei, a ajuns la 184.

       În data de 19 iunie 2020 situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • 24 persoane în carantină instituționalizată ( 3 persoane au intrat în carantină în ultimele 24 de ore; nu au existat persoane ieșite din carantină în ultimele 24 de ore);
  • 1779 persoane se află în autoizolare la domiciliu (150 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu în ultimele 24 de ore; 253 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore);
  • 184 cazuri confirmate cu COVID-19 (pe raza județului Gorj), din care: 130 persoane vindecate și externate; 43 persoane (internate în spitale din județul Gorj), 3 persoane (internate în spitale din județele de domiciliu) și 8 persoane decedate.

        Având în vedere evoluția cazurilor COVID-19 în județul Gorj, Direcția de Sănătate Publică face apel la cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte cu rigurozitate normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.

     Solicităm cetățenilor precauție, igienizarea frecventă a mâinilor, folosirea mijloacelor de protecție individuală, precum și evitarea aglomerațiilor și a deplasărilor inutile.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here