Ultima Ora

13:16 Încă 12 cazuri de coronavirus la Gorj

Încă 12 gorjeni, confirmați cu noul virus, anunță Direcția de Sănătate Publică în informarea de marți. Instituția lansează un nou apel către cetățeni să respecte regulile privind distanța dintre persoane și de igienă.

În data de 7 iulie 2020, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • nu mai există persoane în carantină instituționalizată;
  • 1172 persoane se află în autoizolare la domiciliu (81 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu în ultimele 24 de ore; 284 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore);

       Până în momentul de față, 299 de persoane din județul Gorj au fost confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 195 de persoane sunt vindecate și externate, iar 11 persoane au decedat.

       Ultimul deces a fost înregistrat în data de 06.07.2020. Este vorba despre o femeie în vârstă de 62 de ani, care prezenta și alte afecțiuni medicale: diabet zaharat tip II și insuficiență cardiacă NYHA II. 

       Direcția de Sănătate Publică Gorj face apel, în continuare, către cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.

     Solicităm cetățenilor precauție, igienizarea frecventă a mâinilor, folosirea mijloacelor de protecție individuală, precum și evitarea aglomerațiilor și a deplasărilor inutile. 

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here