Ultima Ora

13:14 Situație CORONAVIRUS: Încă 7 cazuri în Gorj

Încă 7 gorjeni, confirmați cu noul virus, anunță Direcția de Sănătate Publică în informarea de luni. Instituția lansează un nou apel către cetățeni să respecte regulile privind distanța dintre persoane și de igienă.

       În data de 6 iulie 2020, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • nu mai există persoane în carantină instituționalizată;
  • 1255 persoane se află în autoizolare la domiciliu (78 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu în ultimele 24 de ore; 251 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore);

       Până în momentul de față, 287 de persoane din județul Gorj au fost confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 195 de persoane sunt vindecate și externate, iar 10 persoane au decedat.

      Având în vedere evoluția cazurilor COVID-19 în județul Gorj, Direcția de Sănătate Publică face apel la cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte cu rigurozitate normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2. Solicităm cetățenilor precauție, igienizarea frecventă a mâinilor, folosirea mijloacelor de protecție individuală, precum și evitarea aglomerațiilor și a deplasărilor inutile.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here