Ultima Ora

13:14 Iohannis a semnat pensionarea lui Volintiru

Președintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele de pensionare ale lui Liviu Mihail Tudose, procuror general adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești și Dănuț Volintiru, șef de secție din cadrul DNA.

Potrivit Administrației Prezidențiale, Iohannis a semnat, luni, decretul privind eliberarea din funcția de procuror a lui Liviu Mihail Tudose, procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești. Tudose şi-a reluat activitatea în 2018, după ce secția pentru procurori a CSM a decis încetarea suspendării sale din funcție. Decizia a venit după ce a fost achitat în dosarul de la DNA Ploiești, în care a fost judecat și Sebastian Ghiță.

Iohannis a semnat și decretul de eliberare din funcție, prin pensionare, a procurorului Dănuț Volintiru, delegat în funcția de procuror-șef al Secției de Combatere a Corupției din DNA. Dănuţ Volintiru este procurorul care a instrumentat dosarul “Trofeul Calităţii”, în care fostul premier Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here