Minerit și EnergieStirile Zilei

Trei directori din CE Oltenia, schimbați din funcții în urma tragediei de la Cariera Jilț Sud

Conducerea Complexului Energetic Oltenia anunță că a luat act de demisia directorului Sucursalei Miniere, Florentin Gheorghescu acesta fiind înlocuit cu Ion Paraschivu. Șefii CEO i-au demis pe directorii UMC Jilț, Doru Dancău, respectiv șeful Carierei Jilț Sud, Sorin Grecu.

„În urma evenimentului care a avut loc în data de 17.01.2023, la Cariera Jilț Sud, Directoratul CE Oltenia a luat act de demisia domnului Florentin Gheorghescu din funcția de director al Sucursalei Miniere și a decis numirea domnului Ion Paraschivu în aceasta funcție. Domnul Ion Paraschivu a deținut anterior funcția de director Direcția Tehnică, director Direcția Producție și director adj. Mecanic în cadrul Sucursalei Miniere, desfășurându-și activitatea în cadrul sectorului minier începând din anul 1990.

De asemenea, Directoratul CE Oltenia a decis schimbarea din funcția de șef UMC Jilț a domnului Doru Dancău și numirea domnului Viorel Vulpe pe aceasta funcție, precum și schimbarea din funcția de șef al Carierei Jilț Sud a domnului Sorin Grecu și numirea în aceasta funcție a domnului Tiberiu Turtoi. Domnul Viorel Vulpe a deținut funcția de inginer sef Producție la Sucursala Minieră și, anterior, șef Unitate Mineră Jilț Nord, iar domnul Tiberiu Turtoi a deținut funcția de șef schimb Sector” a comunicat conducerea Complexului Energetic Oltenia.

Comment here