Ultima Ora

13:13 Susțin candidatura deputatului Pecingină la președinția PNL Gorj

Liderul PNL Bustuchin, Cornel Liviu Pătrulescu și consilierul parlamentar Nichy Simionescu și-au anunțat susținerea pentru candidatura deputatului Gheorghe Pecingină la președinția Partidului Național Liberal Gorj.

„Mi-am depus candidatura pentru funcția de membru în Biroul Politic Județean al PNL Gorj, în echipa domnului deputat Gheorghe Pecingină. Sunt onorat de propunerea domnului deputat. Această propunere mă responsabilizează și mă mobilizează să lupt pentru o echipă, în Biroul Politic Județean al PNL Gorj, care să unească partidul”, spune Cornel Liviu Pătrulescu.

„De ce mi-am depus candidatura pentru Biroul Politic Județean al PNL Gorj? Dintr-un motiv pe cât de simplu, pe atât de complex: pentru că sunt un om căruia nu îi e frică de responsabilitate. Nu am părăsit echipa din care fac parte, pentru că sunt un om cu principii solide și muncesc zi de zi pentru binele gorjenilor. Cu Gheorghe Pecingină lucrez de ani de zile și o fac, pentru că am deplină încredere în capacitatea lui de a ajuta la progresul județului Gorj. Mie nu mi-a fost niciodată frică de luptă, și asta pentru că din prima zi a vieții mele și până în momentul de față am luptat în fiecare clipă pentru idealurile în care cred. Stimați liberali gorjeni, pe mulți dintre dumneavoastră am avut onoarea să vă cunosc, și din acest motiv vă rog să nu cedați presiunilor murdare care se fac asupra dumneavoastră. Cei care încearcă să inducă teama în rândul dumneavoastră nu sunt altceva decât niște „politicieni” slabi, fricoși și oportuniști. Stimați colegi, îmi doresc să rețineți un lucru foarte important: cine renunță acum la principii pentru un câștig pe termen scurt va avea de pierdut pe termen lung”, a declarat Nichy Simionescu.

Comment here