Ultima Ora

13:13 Președintele CJ Dolj, confirmat cu Covid-19

Președintele Consiliului Județean Dolj a fost depistat pozitiv la noul coronavirus. Ion Prioteasa a confirmat informația și a dat detalii, pentru Gazeta de Sud, cu privire la starea sa de sănătate.

Președintele CJ Dolj a declarat că a făcut testul Covid după ce a fost depistată pozitiv directoarea de imagine a instituției.

”Am făcut și eu testul și mi s-a confirmat că sunt pozitiv, dar chiar mi s-a spus că aș fi pe la jumătatea bolii. Nu am simțit nimic, sunt asimptomatic, nu am avut febră și, am și gust și miros”, a spus Ion Prioteasa pentru GdS.

Acesta a adăugat că se află, momentan, în spital.

„În prezent, sunt internat în spital. Nu am primit niciun fel de tratament pentru ca nu am niciun simptom, iar chiar în momentul de față mă voi duce să îmi fac o radiografie pulmonară. Dacă așa se manifestă boala, pentru mine este un lucru bun, având în vedere că eu am și alte boli asociate”, a adăugat președintele Consiliului Judeţean Dolj.

Ion Prioteasa a mai spus că va rămâne internat în spital 48 de ore. După aceea, în funcție de ce vor spune medicii, fie va intra în carantină la domiciliu, fie va rămâne în spital până la negativare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here