Ultima Ora

13:13 Ponta ar face alianţă cu un PSD condus de Grindeanu

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că Pro România ar putea face o alianţă cu un PSD condus de Sorin Grindeanu şi cu o echipă de conducere reformată.

”Mi-aş dori să se ducă în PSD, să facă reformă în PSD. Dacă poate. Să se ducă să stea la masă cu cei care l-au făcut securist şi în toate felurile, ar fi păcat şi sper să nu facă lucrul acesta. Adică victima cu călăii să se pupe iarăşi, cred că nu o să aprecieze nimeni lucrul acesta. Dacă reuşeşte să îi convingă pe cei din PSD că au câteva figuri, Odiosul şi Sinistra, care nu mai au ce căuta, oamenii nu îi suportă nicăieri, dacă reuşeşte să îi convingă pe cei din PSD să lase bătăliile pentru dosarele lor, pentru funcţiile lor, ar fi un lucru bun. Eu m-aş bucura. Eu nu sunt anti-pesedist, sunt anti-Dăncilist, anti – Drăgnist, anti – baroni şi, dacă am fost exclus din PSD că nu am votat moţiunea împotriva lui Grindeanu, sigur că m-aş bucura ca Grindeanu să fie în conducerea PSD ca să facă curăţenie. Dacă face sau nu, îi urez succes”, a declarat Ponta.

Fostul premier a mai spus că nu îi va fi uşor lui Grindeanu să facă cureţenie în PSD, dar că ar putea face o alianţă cu un PSD condus de Sorin Grindeanu.

Ponta, întrebat dacă face alianţă cu PSD a răspuns: ”Da. Nu doar condus de Grindeanu, că dacă e Grindeanu singur, moţ… Aţi văzut, în 2017, a fost Grindeanu prim-ministru şi a trebuit să facă ce zicea gaşca lui Dragnea. Nu e uşor să facă curăţenie acolo, e complicat rău de tot. Sunt unii care şi-au făcut selfie cu Liviu Dragnea, apoi şi-au făcut selfie cu Viorica Dăncilă, acum îşi fac selfie cu Marcel Ciolacu. Păi, dacă ăia rămân tot timpul în conducerea PSD, ce reformă să facă Grindeanu sau oricine altcineva, aşa încât le urez succes, dar nu prea cred”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here