Ultima Ora

13:13 Măsuri speciale pentru angajaţii centralei nucleare de la Cernavodă

Nuclearelectrica, operatorul singurei centrale nucleare din România, cea de la Cernavodă, ia măsuri în contextul pandemiei de coronavirus. O parte a personalului va fi supus unor măsuri de izolare.

Planul întocmit are scopul de a preveni intrarea în incapacitate de producţie, în cazul în care situaţia se va înrăutăţi.

“Având în vedere importanţa strategică a SNN, aceea de asigurare constantă a producţiei de energie electrică la nivel naţional, în condiţii de siguranță, coroborat cu protecţia personalului şi a comunităţii locale, compania a elaborat un Plan de Continuitate a activităţilor în cazul unei epidemii şi a format un Grup de Lucru intern care colaborează, coordonează şi implementează măsurile de prevenire şi planifică măsuri de protecţie în funcţie de posibila evoluţie a situaşiei”, a anunţat Nuclearelectrica, citată de Mediafax.

Planul prevede măsuri de igienă, dar şi măsuri de asigurare a permanenţei personalului. Sâmbătă, Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență a aprobat măsuri noi pentru evitarea răspândirii coronavirusului. S-a instituit astfel izolarea preventivă a personalului esențial pentru asigurarea funcționării Centralei Nuclear-Electrice CNE Cernavodă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here