Ultima Ora

13:09 Novăceanul acuzat că a vrut să violeze două fetițe, în arest pentru 30 de zile

Individul de 27 de ani, din Novaci, care a încercat, săptămâna trecută, să violeze două fetițe, de 6 și 7 ani, a fost arestat pentru 30 de zile, anunță Poliția Gorj.

”La data de 25 octombrie a.c., față de tânărul de 27 de ani, din Orașul Novaci, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol, față de două minore, s-a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe o perioada de 30 de zile. Tânărul a fost introdus de polițiști în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, iar în cauză se continuă cercetările în cadrul dosarului penal” anunță IPJ Gorj.

Alexandru Popescu din Novaci, tânăr fără ocupație, este acuzat de dublă tentativa de viol asupra a două minore de 6 respectiv 7 ani. Bărbatul se afla pe proprietatea familiei cu trei copii din Novaci și tăia lemne, acesta venind în ograda vecinilor pentru munci gospodărești când a luat fetele și le-au dus la un loc ferit pentru a le viola. Individul a profitat de faptul că tatăl minorelor nu era acasă iar mama intrase în locuință să culce a treia fetiță de doar 3 ani. Popescu a dezbrăcat fetele și a încercat să le violeze. Mama a realizat că fetele nu sunt și le-a strigat, iar vecinul, cu pantalonii în vine, a fugit, minorele povestind plângând ce au pățit. Mama a chemat poliția iar polițiștii l-au găsit la domiciliu pe agresor.

Comment here