Ultima Ora

13:06 Ponta, mesaj de ultimă oră

Victor Ponta sună mobilizarea pentru o ‘Stângă Unită’. Liderul Pro România atrage atenţia că stânga a pierdut jumătate din voturile obţinute în 2014. Fostul premier pledează pentru o reformare a PSD, urmată de o alianţă cu Pro România, o “Stângă Unită” care să contruiască o alternativă la guvernul de dreapta, pe modelul 2012.

“Nu voi fi niciodată anti PSD / dar nu voi accepta să tac şi să susţin gravele greşeli şi derapaje ale unor lideri lipsiţi de educaţie şi viziune, care nu au absolut nimic în comun cu problemele şi aşteptările oamenilor! Din acest motiv am construit ProRomânia – ca un proiect cu adevărat modern şi orientat spre viitor! Şi sper ca şi PSD să se schimbe în bine şi să îşi găsească lideri total diferiţi de cei actuali – care să reprezinte o alternativă la o Putere de dreapta care va proceda exact ca în 2010-2011!

În 5 ani foarte mulţi votanţi de centru stânga au fost dezamăgiţi (aproape jumătate dintre cei care au votat în primul tur, în 2014, au mai votat în 2019) / obiectivul principal pentru o viitoare Stângă Unită şi modernă este să înţeleagă de ce i-a pierdut pe aceşti oameni – să îi recâştige printr-o schimbare adevarată (nu de formă) / şi să înceapă să vorbească cu noile generaţii care sunt deschise ideilor progresiste şi moderne (dar nu în forma prezentată acum de PSD)! Îmi amintesc că, în Decembrie 2009, ne aflam într-o situaţie asemănătoare / au urmat câţiva ani grei dar necesari / şi aşa s-a construit anul 2012!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here