Ultima Ora

13:06 Orban, despre organizarea Congresului PNL: Vom demara procesul de alegeri atunci când condiţiile epidemiologice o să ne permită

Ludovic Orban a afirmat că în şedinţa Biroului Executiv al PNL a precizat ceea ce a susţinut încă din luna ianuarie şi anume că procedurile pentru organizarea Congresului partidului vor fi demarate atunci când condiţiile epidemiologice vor permite acest lucru. El a adăugat că au fost discuţii şi despre alegerile locale care urmează să aibă loc în 35 de localităţi.

„De asemenea, am discutat de Congres. Am spus ceea ce spun din ianuarie şi anume că atunci când condiţiile epidemiologice o să ne permită, vom demara procesul de alegeri în interiorul PNL. Congresul PNL, conform prevederilor statutare pe care le avem, nu înseamnă doar alegerile la nivel national. Alegerile la nivel naţional sunt precedate de conferinţe de alegeri în fiecare localitate, în fiecare organizaţie locală, urmată de conferinţe de alegeri în fiecare judeţ, în cadrul fiecărei filiale judeţene. Şi abia la capătul procesului de alegeri la nivel local şi judeţean, urmează să se deruleze Congresul”, a declarat Ludovic Orban luni la Parlament.

El a adăugat că au fost discuţii în BEX al PNL şi despre alegerile locale care urmează să se desfăşoare în 35 de localităţi.

„Am discutat despre alegerile locale care urmează să aibă loc în 35 de localităţi. Aici am luat decizia de a conduce campaniile electorale în localităţile în care urmează să aibă loc alegeri, preşedinţii filialelor judeţene, pentru a arăta importanţa pe care o accordăm acestui proces electoral”, a explicat liderul liberalilor.

Comment here