Ultima Ora

13:05 Verdict final în dosarul furturilor comise de Petre Stăncioi și complicii săi

Verdict final în dosarul furturilor comise de Petre Stăncioi și alți complici de-ai săi, în urmă cu patru ani, la o avocată și un om de afaceri din Târgu Jiu.

Stăncioi a ieșit din închisoare încă de anul trecut, după ce a executat o bună parte din pedeapsa de 5 ani decisă de judecători în cazul său. Curtea de Apel Craiova a decis luni și pedepsele pentru complicii acestuia, niciunul dintre cei vizați de sentința judecătorească neprimind pedeapsă cu executare.

Bogdan Constantin Căzănel a fost condamnat la 1 an închisoare, cu un termen de supraveghere de 2 ani. O pedeapsă aproape similară au primit și inculpații Constantin Vâlceanu și Ion Roșca, ambii fiind condamnați la 1 an și 4 luni, cu un termen de supraveghere de 2 ani. Fiecare are de prestat și câte 120 de zile de muncă în folosul comunității.

Toți trei, împreună cu încă un complice și cu Petre Stăncioi trebuie să o despăgubească pe avocata Anca Dondera cu 102.000 lei, echivalentul a 500 grame aur, după cum a decis instanța. Avocata ar urma să mai primească și 20.000 de lei drept daune morale. Sentința Curții de Apel Craiova este definitivă.

Comment here