Ultima Ora

13:05 Încă o amendă aplicată Dianei Șoșoacă

Poliţia din Ilfov i-a aplicat senatoarei Diana Şoşoacă o nouă amendă, de 1000 de lei, în urma scandalului provocat după ce a rămas fără permis de conducere şi a trebuit să achite o amendă de aproape 1.500 de lei, fiind depistată conducând cu 110 km/oră pe un tronson de drum pe care viteza maximă admisă era de 40 de km/oră.

Diana Şoşoacă a avut o dispută cu poliţiştii care au oprit-o în trafic, pe care i-a insultat şi ameninţat, punând întreaga situaţie pe seama sistemului, care vrea să o oprească din campania electorală. Cea de-a doua amendă se referă la încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

„Având în vedere afirmaţiile şi expresiile proferate (n.r. rostite), la adresa poliţiştilor rutieri, de către femeia sancţionată la data de 10 martie a.c., pentru depăşirea limitei maxime de viteză, poliţiştii rutieri din Buftea au aplicat persoanei respective sancţiunea contravenţională cu amendă în valoare de 1000 de lei, potrivit art. 2, pct. 1 din Legea 61/1991 actualizată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, precizează IPJ Ilfov.

Comments (1)

  1. Ce amenzi aplicate acestei huligance neobrazate?Arestata, judecata cu celeriutate si trimisa acolo unde-i este locul, la inchisoare.

Comment here