Ultima Ora

13:04 Programul USR-PLUS pentru Târgu-Jiu

Transparentizarea cheltuielilor efectuate de către Primăria Târgu-Jiu, bugetarea participativă, finalizarea Planului Urbanistic General al Municipiului Târgu-Jiu, crearea unui parc industrial pe centura de nord a orașului, autobuze turistice, amenajarea unei păduri parc urban la Drăgoieni, piste și parcări de biciclete, pasaje rutiere și pietonale, sunt doar câteva dintre obiectivele programului electoral pe care USR-PLUS îl propune pentru Târgu-Jiu, în această campanie electorală.

În plus, candidatul USR-PLUS la Primăria Târgu-Jiu, Florin Şarapatin, vorbeşte, încă de la intrarea în cursa electorală, despre schimbările pe care Green Deal le va produce în Gorj şi nevoia de a atrage fonduri europene pentru creare de noi locuri de muncă, în condiţiile dispariţiei mineritului.

“Am decis să candidez la fotoliul de primar al Municipiului Târgu-Jiu, văzând că niciunul dintre factorii decizionali nu sesizează nici amploarea schimbărilor care vor veni și nici uriașa oportunitate pe care o reprezintă pentru Târgu-Jiu banii din Mecanismul european de tranziție justă. La pachet cu o mai bună administrare a municipiului, putem folosi acest Mecanism pentru a schimba structura economică a orașului și pentru a-i schimba fața printr-o regenerare urbană de calitate pentru noi și pentru copiii noștri” spune Şarapatin, într-o postare pe pagina de facebook a partidului.

Programul USR-PLUS pentru Târgu-Jiu AICI: https://docs.google.com/document/d/1HbtrLCtdLIK5sMFicqy0Qk3U6ZgV6WzMIJtRws7Y-pc/edit

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here