Ultima Ora

13:03 Vîlceanu: Guvernul trebuie să se facă în jurul PNL

Biroul Executiv al Partidul Național Liberal s-a reunit în şedinţă vineri, de la ora 11.00, în sistem videoconferinţă, în contextul în care este aşteptată o decizie privind formarea noului guvern, după o primă discuţie avută miercuri după-amiaza de premierul desemnat, Dacian Cioloş, cu liderii PNL, UDMR şi grupului parlamentar al minorităţilor naţionale.

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Lucian Bode a declarat că decizia clară a PNL este de a-l susține pe Florin Cîțu ca propunere de prim-ministru. De asemenea, și secretarul general al partidului, Dan Vîlceanu, a precizat că guvernul trebuie format în jurul PNL, cu Florin Cîțu prim-ministru.

„PNL are o decizie foarte clară în ceea ce privește propunerea de prim-ministru – ea este limpede pentru toată lumea – președintele partidului, Florin Cîțu”, a afirmat Lucian Bode, ministru interimar al Internelor.

„Aș vrea să fie foarte clar principiul. Guvernarea se face în jurul PNL, iar premierul și reprezentanții PNL în Guvern sunt deciși de partid și de nimeni altcineva. Florin Cîțu trebuie să rămână premierul nostru. Înțeleg dorința celor de la USR de a stabiliza PNL, dar nu se va întâmpla asta”, a declarat Dan Vîlceanu, ministru interimar al Finanțelor.

Comments (1)

  1. Ce’ai ma? Mai Viclene, da’ ce, PNL ul e buricul pamantului? Tu si Catu sunteti istorie, ai fost ministr-sinistru, de la culesul porumbilor la taiatul cocenilor. Mergeti la pascut impreuna cu micutul Gheorghe-cap de fier.

Comment here