Ultima Ora

13:00 Meniu special, de sărbători, în centrele DGASPC Gorj

În fiecare an, pe parcursul lunii decembrie, în centrele din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj sunt organizate mai multe evenimente specifice perioadei sărbătorilor de iarnă.

”Beneficiarii serviciilor sociale au împodobit brazi de Crăciun la toate centrele subordonate Direcției, locațiile fiind decorate cu ornamente specifice. De asemenea, în prag de sărbători, beneficiarii se bucură de cadouri de la sponsori și de la oameni cu suflet mare, cărora le mulțumim pentru daruri și pentru că au ales să ne fie alături și în acest an.

Ca de obicei, de sărbători, meniul beneficiarilor din centrele subordonate DGASPC Gorj este compus din preparate tradiționale, respectiv: salată boeuf, sarmale cu mămăliguță și piftie, friptură de porc la tavă, dulciuri și fructe. În casele de tip familial aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, meniul este pregătit de către beneficiari împreună cu personalul angajat, fiind vorba despre preparate culinare tradiționale, specifice acestei perioade.

Ne dorim ca toţi beneficiarii serviciilor sociale din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj să simtă din plin spiritul sărbătorilor de iarnă şi să se bucure de o atmosferă cât mai apropiată de cea familială. Cu această ocazie, le dorim tuturor angajaților, beneficiarilor și colaboratorilor, sărbători fericite, cu bucurii, liniște și armonie, sănătate și un An Nou mai bun!” a transmis conducerea DGASPC Gorj.

Comment here