Ultima Ora

13:00 Câți kilometri de drumuri județene au fost modernizați în ultimii 4 ani

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, susţine că, în ultimii 4 ani, au fost modernizați peste 160 de kilometri de drumuri județene. În plus, se află în reabilitare și modernizare alți 150.

„Investițiile în infrastructura rutieră, o prioritate pentru PSD Gorj! Drumul expres Târgu Jiu – Filiași și autostrada Craiova – Filiași, aprobate de Guvern. În ultimii 4 ani, au fost finalizați peste 160 km de drumuri județene și se află în reabilitare și modernizare alți 150 km de drumuri județene. Practic, în acești ani, am reușit să finanțăm proiecte care acoperă mai mult de 25% din suprafața totală a drumurilor județene din județul Gorj. Dacă adăugăm și cei 167 de km finalizați în mandatul trecut, rezultă că aproape 50% din suprafața totală a drumurilor județene din județul Gorj a fost reabilitată sau modernizată.

Toate aceste proiecte sunt încă o dovadă a faptului că, pentru echipa Consiliului Județean Gorj, investițiile în infrastructura rutieră reprezintă o prioritate, iar recenta aprobare a Drumului expres Craiova – Filiași și a autostrăzii Craiova – Filiași confirmă interesul și importanța pe care guvernarea PSD o acordă dezvoltării și modernizării infrastructurii rutiere a județului Gorj.

Toate aceste proiecte sunt o reușită a colaborării echipei PSD din Gorj, dar țin să subliniez implicarea și perseverența lui Mihai Weber, președintele PSD Gorj, pe parcursul a mulți ani, când nimeni nu dădea nicio șansă acestor proiecte devenite astăzi realitate. Extrem de important este și sprijinul domnilor Marcel Ciolacu, premierul României, și Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, care au înțeles necesitatea acestor investiții și le-au sprijinit financiar pentru a fi realizate” a precizat Cosmin Popescu.