Ultima Ora

12:58 Adrian Zorlescu: Târgul de la Hurezani- O luptă pentru supraviețuire

Târgul de la Hurezani, cunoscut pentru produsele locale proaspete și atmosfera sa autentică, se confruntă cu o serie de probleme care îi amenință existența. Micii întreprinzători care își vând marfa aici se luptă cu lipsa spațiilor amenajate, lipsa sprijinului din partea autorităților, lipsa toaletelor și lipsa promovării, susține, într-un comunicat de presă, Adrian Zorlescu, candidatul AUR la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj.

Zorlescu enumeră problemele constatate în târg.

Lipsa spațiilor amenajate: Târgoveții își expun produsele în tarabe improvizate, adesea sub cerul liber, expuse la ploaie, soare și frig. Lipsa unor spații adecvate le afectează nu doar confortul, ci și posibilitatea de a-și prezenta marfa în mod optim.

Lipsa sprijinului din partea autorităților: Micii întreprinzători se plâng de lipsa de implicare din partea autorităților locale, care nu le oferă sprijinul necesar pentru a-și dezvolta afacerile. Târgul are nevoie de investiții în infrastructură, de la pavarea aleilor la amenajarea unor spații sanitare.

Lipsa toaletelor: Lipsa toaletelor este o problemă majoră atât pentru comercianți, cât și pentru cumpărători. Această lipsă de igienă afectează negativ imaginea târgului și descurajează vizitatorii.

Lipsa promovării: Târgul de la Hurezani este slab promovat, ceea ce duce la un număr mic de vizitatori. O campanie de promovare bine concepută ar putea atrage mai mulți turiști și ar putea contribui la creșterea vânzărilor.

Cel mai mic târg: Din cauza problemelor enumerate mai sus, Târgul de la Hurezani a devenit cel mai mic târg din zonă. Dacă nu se vor face investiții și nu se vor lua măsuri pentru a rezolva problemele cu care se confruntă, riscă să se închidă definitiv” declară candidatul AUR.

Adrian Zorlescu explică și ce se poate face pentru revitalizarea târgului.

”Pentru a salva Târgul de la Hurezani, este necesară o implicare mai mare din partea autorităților locale. Investițiile în infrastructură, campaniile de promovare și sprijinirea micilor întreprinzători sunt esențiale pentru revitalizarea acestui târg tradițional. Doar prin colaborare și prin eforturi comune se poate salva Târgul de la Hurezani și se poate transforma din nou într-un loc prosper și atractiv pentru comercianți și cumpărători” mai spune tânărul politician.