Învăţământul GorjeanStirile Zilei

5 medii de 10 la Bacalaureat, în Gorj

Ministerul Educației a publicat astăzi, 5 iulie, pe site-ul dedicat, rezultatele obținute de absolvenții studiilor liceale care au susținut probele examenului național de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2021.

În Gorj, 5 dintre candidați au promovat examenul cu media 10: un candidat de la Colegiul Tehnic Mătăsari, doi de la Colegiul Național ”Spiru Haret” Târgu-Jiu, unul de la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” Târgu-Jiu și unul de la Liceul Tehnologic Turceni.

Patru licee se laudă cu promovabilitate de peste 90% la examenul de Bacaluareat: Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” Târgu-Jiu (99,53%), Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu (97,99%), Colegiul Național ”George Coșbuc” Motru (96,07%) și Colegiul Național ”Spiru Haret” Târgu-Jiu (91,06%).

La polul opus, promovabilitate zero este la Liceul Tehnologic Turburea (4 candidați prezenți) și Liceul Tehnologic Stoina (7 candidați prezenți). La alte două licee, Liceul Tehnologic Baia de Fier și Liceul Tehnologic Bârsești, rata de promovare este mai mică de 10%.

Comment here