Ultima Ora

12:54 Boza, mandat până în octombrie. „Dacă mi se spune să-mi văd de treabă, îmi văd de treabă!”

Sorin Boza se declară dispus să plece de la conducerea Complexului Energetic Oltenia. Mandatul în fruntea companiei îi expiră în luna octombrie.

“Nu țin de scaun! Dacă mâine dimineață mi se spune să îmi văd de treabă, îmi văd de treabă. Mandatul este până în octombrie, anul acesta. Dacă trag linie și spun ce am câștigat în acești patru ani de zile, la Complexul Energetic Oltenia, o să vă ia durerile de cap. Nu țin de scaun! Plec mâine dimineață dacă ajută acest Complex”, a declarat Sorin Boza, la Tele3.

Managerul CEO a reacţionat şi la declaraţiile sindicalistului Constantin Creţan, conform căruia Memorandumul, adoptat de guvernul Orban, „pune capăt energiei pe cărbune”.

„Mai e nevoie de personal 2-3 ani de zile. După aceea, va fi punct final, minerii vor deveni istorie” a declarat Crețan, la Radio Infinit, referindu-se la prevederea din Memorandum privind închiderea a 4 cariere miniere, până în 2027: Rovinari, Peșteana, Husnicioara și Lupoaia.

„Am văzut o declarație a domnului Crețan că se termină mineritul. Nu se termină nimic. Se închid natural. Oamenii să nu-și facă griji. Nu vom închide în programul de restructurare. Programul, dragii mei, nu înseamnă doar închideri de capacitate. Nu vor pleca oameni acasă. Avem cereri deja de pensionare. Sunt plecări naturale. Nu ne-am asumat disponibilizări prin acest Memorandum. Dacă găsim în el vreo restructurare de personal, a unui om, eu, în momentul acela, îmi voi cere scuze oficial. Nu vorbim de disponibilizări! Restructurare înseamnă să ne gândim la investiții, să regândește sistemul de costuri și de cash flow. Înseamnă altceva” a afirmat Sorin Boza.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here