Ultima Ora

12:53 Sute de controale la staţiile de carburanţi, în 3 zile

Inspectorii de muncă au aplicat 145 de amenzi, în valoare de 612.800 lei, în cele trei zile scurse de la debutul campaniei naţionale de control la staţiile de carburanţi, a anunţat, duminică, secretarul de stat în Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Cristian Vasilcoiu.

„874 de controale au fost efectuate de inspectorii de muncă în cele trei zile scurse de la debutul campaniei naţionale de control la staţiile de carburanţi. Au fost acordate 634 de sancţiuni, dintre care 489 de avertismente şi 145 de amenzi, în valoare de 612.800 lei. Verificările continuă şi astăzi!”, a scris Cristian Vasilcoiu, pe pagina sa de Facebook.

ANAF, ANPC şi Consiliul Concurenţei au demarat, joi, o serie de controale la companiile petroliere care funcţionează în România, după ce benzinăriile din toată ţara au fost asaltate, miercuri după-amiaza, de şoferi, de teama majorării preţurilor la carburanţi. În acest context şi Inspecţia Muncii a început o campanie naţională de verificare a respectării normelor de sănătate şi securitate în muncă şi a celor de relaţii de muncă.

Comment here