Ultima Ora

12:52 CJSU Gorj va aproba, săptămânal sau ori de câte ori este nevoie, scenariul în care vor funcționa școlile

COMUNICAT

În urma analizelor privind incidența cumulată a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 la nivel județean și pentru fiecare localitate din județul Gorj, efectuate de către Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Gorj și Direcția de Sănătate Publică Gorj, ieri, 10 septembrie 2020, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Gorj a adoptat scenariile de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județul Gorj.

În conformitate cu prevederile legale, în cadrul aceleiași ședințe, s-a stabilit ca până la începerea cursurilor, consiliile de administrație ale unităților școlare de învățământ preuniversitar să aprobe o procedură proprie prin care să fie stabilite modalitățile de desfășurare a activităților didactice, de predare și de instruire, propriul circuit de intrare și modul în care se realizează igienizarea/dezinfecția unității de învățământ, cu respectarea criteriilor și a protocoalelor prevăzute în ghidurile privind instituirea de măsuri sanitare și de protecție în instituțiile de învățământ.

Direcția de Sănătate Publică Gorj, Inspectoratul Școlar Județean Gorj și conducerea unităților de învățământ, în conformitate cu atribuțiile ce le revin, răspund de implementarea acțiunilor și măsurilor stabilite. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Gorj analizează și aprobă, săptămânal sau ori de câte ori este nevoie, prin hotărâre, scenariul în care va funcționa fiecare unitate de învățământ în parte.

Situația scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județul Gorj, precum și Hotărârea nr. 19 din data de 10 septembrie 2020, adoptată în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență au fost publicate în Monitorul Oficial Local.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here