Târgu-Jiu

Vîlceanu: Este unul din motivele pentru care Florin Cîţu trebuie să rămână premierul României

Agenţia internaţională de evaluare financiară Standard & Poor’s a reconfirmat ratingul României pentru datoria pe termen lung şi scurt în valută şi în moneda naţională la BBB minus/A-3, potrivit unui comunicat publicat de agenţie. Perspectiva ratingului este stabilă.

În luna aprilie a acestui an, S&P a îmbunătăţit de la negativ la stabil perspectiva de rating a României. Şi agenţia de rating Moody’s a reconfirmat, vineri, ratingul suveran aferent datoriei guvernamentale a României la Baa3/P-3 pentru datoria pe termen lung şi scurt în monedă locală şi valută şi a îmbunătăţit perspectiva din negativă în stabilă, informează Ministerul Finanţelor.

Minsitrul Dan Vîlceanu consideră că acesta este unul dintre motivele pentru care Florin Cîţu trebuie să rămână premierul României.

Comments (2)

  1. Ba, esti prost? Tu te auzi ce spui? Mai tampitule, benzina a crescut cu 30%, gazele si energia electrica aproape sau dublat , alimentele aproape la fel si tu ne minti in fata de parca tu ai fi vreun geniu si noi o tara de retardati. Cate milioane de euro platiti la agentiile astea fantoma sa va dea evaluari umflate? Fugi mai Viclene cu tot cu Catu la pascut.

  2. Ma desteptilor, voi acolo la Bucuresti, ce fumati? Ca sunteti aerieni rau de tot, voi nu traiti in Romania.

Comment here