Ultima Ora

12:51 Tânăr din Plopșoru, după gratii. A furat o mașină și a intrat cu ea în parapet

Polițiștii din Turceni au reținut, luni, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr de 29 de ani, din comuna Plopșoru, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenta băuturilor alcoolice, care nu posedă permis de conducere și furt în scop de folosintă.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în noaptea de 15/16 august a.c., tânărul a sustras de pe raza localității Plopșoru un autoturism ce aparține unui tânăr de 22 de ani, din aceeași localitate și s-ar fi deplasat cu acesta către comuna Brănești, unde a lovit un parapet metalic al DN 66, rezultând doar pagube materiale.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul fiind transportat spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cursul zilei de astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propunere legală.

Comment here