Sportive

CSM Târgu-Jiu a parafat primul transfer din 2020

CSM Târgu-Jiu a parafat primul transfer al anului. Vineri, 3 ianuarie, a ajuns la Târgu-Jiu Darien McClain, un fundaș american de 23 de ani.

În urma problemelor apărute pe finalul anului 2019, conducerea CSM Târgu Jiu s-a repliat rapid și a ajuns la un acord cu point guard-ul american de 23 de ani, Darien McClain. Plecarea lui Rick Curry la finele anului trecut, accidentările din lot, problemele legate de viza de ședere în România pentru Djurasevic i-au determinat pe oficialii gorjeni să se orienteze către piața transferurilor.

Darien McClain a jucat, vara trecută, în Brooklyn, în cadrul Eurobasket Summer League, considerată una dintre competițiile de top existente pe piața transferurilor de vară. McClain a absolvit Universitatea Pacific Azuza în 2019 și se află la prima experiență la nivel profesionist și la primul contact cu baschetul european.

“Este un fundaș clasic care, sper eu, să suplinească bine lipsa lui Djurasevic. Este un jucător aflat la prima experiență în Europa, un jucător mobil, rapid și un bun pasator. Este clar faptul că avem nevoie urgentă de 1-2 transferuri. Sper să fie făcute cât mai repede pentru ca urmează meciul cu Sighet, de pe teren propriu, și partea a doua a campionatului, una decisivă în configurația finală a clasamentului” a declarat antrenorul Claudiu Alionescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here