Ultima Ora

12:47 Trei secții ale SJU Târgu-Jiu, modernizate cu bani de la CJ Gorj

Secțiile Medicină Internă I, Gastroenterologie și Neonatologie, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, care se află în corpul de clădire situat pe strada Progresului nr. 18, au fost modernizate cu bani de la Consiliul Județean Gorj. Investițiile s-au ridicat la peste 2,7 milioane de lei.

„Complementar proiectelor finanțate din fonduri europene pe care le are în derulare la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, Consiliul Județean Gorj realizează și investiții de reabilitare și modernizare a unității spitalicești cu fonduri alocate din bugetul propriu al județului. La acest capitol, a fost finalizată o nouă investiție de modernizare a trei secții din structura de funcționare a unității spitalicești, Medicină internă I, Gastroenterologie și Neonatologie, care se află în corpul de clădire situat pe strada Progresului nr. 18 din Târgu Jiu.

S-a intervenit prin lucrări de arhitectură pentru amenajări interioare la toate spațiile destinate atât cadrelor medicale cât și pacienților (saloane, săli de tratamente, cabinete medici, săli de mese, holuri, grupuri sanitare în unele saloane, inclusiv grupuri sanitare pentru persoane cu dizabilități), au fost reabilitate și modernizate instalațiile electrice, termice și sanitare, cele trei secții fiind dotate cu sisteme de detectare, semnalizare și avertizare incendiu Recepția la terminarea lucrărilor a avut loc la finalul lunii august 2022, valoarea acestora fiind de 2.705.415,11 lei fără T.V.A. respectiv 3.219.443,98 lei cu T.V.A”, a comunicat Consiliul Județean Gorj.

Comment here