Ultima Ora

12:46 A fost în târgul de la Logrești. Zorlescu: Lipsa investițiilor pune în pericol viața oamenilor

Candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Gorj, Adrian Zorlescu, critică autoritățile locale de la Logrești pentru lipsa investițiilor în târgul din localitate.

„Târgul de la Logrești este un loc emblematic pentru județul nostru, unde se adună producători locali pentru a-și vinde produsele proaspete și gustoase. Din păcate, sectorul de animale al târgului a fost închis recent, lipsind vizitatorii de o gamă variată de produse și crescătorii de o sursă importantă de venit. Modernizarea sectorului de animale a fost promisă de administrația locală de mai mulți ani, dar până acum nu s-a concretizat nimic. Acoperișul este parțial din tablă, dar o mare parte este din azbociment, un material periculos pentru sănătate. Lipsa investițiilor pune în pericol viața celor care activează în târg, atât comercianți, cât și cumpărători. Pe lângă lipsa modernizării, oamenii se plâng că taxa pentru a-și desfășura activitatea în târg a crescut semnificativ. Acest lucru pune presiune pe micii producători locali, care se luptă deja să supraviețuiască în contextul economic actual.

În ciuda problemelor, Târgul de la Logrești rămâne un loc special pentru mulți. Aici se pot găsi legume și fructe proaspete, cultivate cu pasiune de producătorii locali. De asemenea, micii din târg sunt renumiți pentru savoarea lor, fiind unii dintre cei mai buni din zonă. Sperăm ca autoritățile locale să ia în serios problemele Târgului de la Logrești și să investească în modernizarea acestuia. Târgul merită o șansă la o viață nouă, pentru a deveni un loc prosper și sigur, unde tradiția se îmbină armonios cu modernitatea” spune tânărul politician.