Ultima Ora

12:44 Workshop la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae”

În cadrul proiectelor de colaborare dintre Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae”, Grădinița cu Program Prelungit „Constantin Brâncuși” și Grădinița „Priki’n Dell” din Târgu Jiu s-a desfășurat un workshop de diseminare a cursului „Indoor and outdoor games” la care au participat cadre didactice din școala în cadrul Programului de Acreditare Erasmus+ nr. 2023-1-RO01-KA121-SCH-000140630.

„În perioada 14-19 ianuarie 2024, trei cadre didactice de la Școala Gimnazială Sfântul Nicolae au avut privilegiul de a participa la un curs intensiv Erasmus+ dedicat jocurilor indoor și outdoor desfășurat în pitorescul oraș Valencia, Spania. Îmbogățite de această experiență, au decis să împărtășească noile lor cunoștințe și abilități printr-un entuziast atelier de lucru desfășurat în cadrul instituției, La activitate au fost prezenți directorii celor 3 instituții, educatoare de la cele două grădinițe, învățătoarele și coordonatorii proiectelor Erasmus+ ale școlii. Tema activității : Rolurile jocului în activitatea didactică. Cadrele didactice prezente au exersat jocuri cu diferite roluri ( de colaborare, de creativitate, de spargere a gheții etc). O componentă importantă a atelierului a fost și discuția despre adaptarea jocurilor la diferite niveluri de vârstă și contexte educaționale. Participanții au fost încurajați să împărtășească idei și să dezvolte strategii personalizate pentru a implementa eficient noile cunoștințe în propriile lor medii de predare. Atât jocurile cât și informațiile prezentate azi vor fi puse la dispoziția participanților de către colegele noastre” a comunicat directorul adjunct, Liliana Călugăru.

În prezent, Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” este beneficiara Proiectului de Acreditare Erasmus+ pe perioada 2022 – 2027 și  a Proiectului Erasmus+, Acțiunea Cheie 2, Skills to catch the future.

Comment here