Ultima Ora

12:44 Reţinut pentru ŞANTAJ

Poliţiştii din Craiova au reţinut, vineri, un rovinărean, de 37 de ani, acuzat că ar fi şantajat un patron din comuna Bâlteni, căruia i-a cerut o sumă de bani.

„La data de 04.09.2020 polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova, Secția 5 Poliție, au depistat un bărbat de 37 de ani, din orașul Rovinari, pe raza municipiului Craiova, pe numele căruia organele de cercetare penală din cadrul Serviciului de Investigare Criminale al I.P.J. Gorj au emis mandat de aducere, întrucât se sustrăgea de la cercetări.

Bărbatul a fost condus la sediul I.P.J. Gorj iar, în urma probatoriului administrat, a fost reținut pe o perioadă de 24 ore pentru săvârşirea infracțiunii de șantaj, urmând ca în data de 05.09.2020 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu și Judecătoriei Târgu-Jiu cu propuneri legale.

La data de 16 august a.c., bărbatul s a prezentat la o societate comercială, administrată de familia unui alt bărbat, de 31 de ani, din Bâlteni, unde, în contexul amenințării cu acte de violență, a solicitat o sumă de bani” se arată în comunicatul Poliţiei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here