Ultima Ora

12:43 UCB, duel greu în Banat

Echipa de handbal masculin a Universității „Constantin Brâncuși se deplasează în Banat pentru duelul cu CNOPJ Timișoara. Partida programată pentru duminică, 17 noiembrie, de la ora 16.00, contează pentru etapa a-10-a din Seria D a Diviziei A.

Cu un lot subțiat de accidentări și după două înfrângeri consecutive suferite în campionat, handbaliștii gorjeni se deplasează la Timișoara pentru meciul cu tinerii jucătorii de la Centru Național. UCB Târgu Jiu va avea parte de un meci dificil, în special din cauza numeroaselor absențe din lot. Antrenorul Adrian Gorun nu se poate baza pe câțiva jucători esențiali pentru angrenajul echipei. Pe lista indisponibililor pentru această deplasare îi regăsim pe: Ionuț Mazilu, Daniel Ghișe, Claudiu Marin, Marian Vătavu și Alex Mărgineanu.

Oficialii grupării gorjene speră ca jucătorii care vor intra în teren să suplinească lipsa absenților și să aducă de la Timișoara cele trei puncte puse în joc.

„Va fi un joc dificil. UCB întâlnește echipa de la Centrul Național Olimpic din Timișoara, practic echipa Federației Romane de Handbal. Pentru noi va fi un meci greu, mai  ales că avem mari probleme medicale de lot. Mulți jucători cu experiență nu își vor putea aduce aportul la această deplasare, fiind accidentați. Chiar și în aceste condiții, sperăm ca cei care fac deplasarea, prin determinarea afișată în ultimele meciuri să se impune și să aducă la Târgu Jiu cele 3 puncte”, a declarat directorul sportiv al UCB Târgu Jiu, Robert Sakizlian.

UCB Târgu Jiu ocupă în acest moment locul patru în clasamentul Grupei D din Divizia A, cu 12 puncte, la trei puncte de locul trei, ocupat de echipa din Sânnicolau Mare. Gorjenii au însă un meci mai puțin jucat.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here