Ultima Ora

12:43 PLUS Gorj: Rugăm autoritățile să se aplece mai mult asupra problemelor Centrului de Transfuzie Sanguină Târgu-Jiu!

PLUS Gorj îndeamnă autoritățile din județ să se aplece asupra problemelor cu care se confruntă Centrul de Transfuzie Sanguină din Târgu-Jiu, unde echipamentele sunt foarte vechi. Partidul lui Cioloș a organizat, recent, o campanie de donare de sânge, o caravană mobilă fiind amplasată, săptămâna trecută, în parcarea Shopping City Târgu-Jiu.

”În perioada 29 noiembrie – 1 decembrie s-a derulat cea de-a 4-a ediție a campaniei ”Donează un pic în PLUS”, în care facem apel la cetățenii județului Gorj să doneze sânge. De la ediție la ediție numărul total al donatorilor este în creștere, iar acest lucru ne bucură, ne motivează și ne întărește speranța. În data de 29 noiembrie, donatorii au fost invitați la Centrul de Transfuzie Sanguină din Târgu-Jiu, în data de 30 noiembrie o caravană mobilă s-a aflat în parcarea din Shopping City Târgu- Jiu, iar în data de 1 decembrie am fost prezenți cu caravana mobilă în Novaci. Mulțumim, pe această, cale echipei minunate de profesioniști de la Centrul de Transfuzie Sanguină Gorj, care împreună cu doamna doctor Nicoleta Căluțoiu fac eforturi considerabile să asigure stocul de sânge din Gorj, având resurse destul de limitate! Tot pe această cale, rugăm autoritățile din Gorj să se aplece mai mult pe problemele din Centrul de Trasfuzie si împreună să încercăm să găsim soluții pentru modernizarea centrului!” se arată într-un comunicat de presă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here