Ultima Ora

12:43 Grămezi de deșeuri în satul Ploștina. Primăria Motru: Poliția Locală va monitoriza zona și va aplica amenzi

Primăria Motru avertizează că Poliția Locală va monitoriza zona fostei gropi de gunoi din satul Ploștina, unde au fost găsite mai multe grămezi de deșeuri aruncate de localnici.

”Din păcate, încă mai sunt cetățeni care nu au înțeles că deșeurile, de orice fel, trebuie ridicate și depozitate controlat doar prin serviciul de salubrizare din cadrul Direcției Publice Motru.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii locali, în zona fostei gropi de gunoi din satul Ploștina, au fost identificate mai multe grămezi de deșeuri abandonate pe marginea drumului de acces, deși reglementările legale interzic depozitarea necontrolată a acestora. În speță, se vor face verificări pentru identificarea persoanelor vinovate și sancționarea acestora.

Atragem atenția că, în perioada următoare zona, respectivă va fi monitorizată de Poliția Locala, iar cei care nu înțeleg să depoziteze deșeurile doar în locuri special amenajate de către operatorul de salubrizare, vor fi sancționați cu amenzi cuprinse între 1000 și 2000 de lei” anunță Primăria Motru.

Comment here