Ultima Ora

12:43 ”Axinte”, audiat la DNA

Actorul Florin Petrescu, alias „Axinte” de la Vacanța Mare, s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA pentru a fi audiat de procurori. La ieșire, actorul a spus că are calitatea de inculpat, în timp ce Dan Diaconescu și fostul manager al spitalului Malaxa, Florin Secureanu, au calitatea de martori.

„Nimic. Am vrut să ajut. L-am ajutat pe Secureanu să se întâlnească cu Dan Diaconescu și să sponsorizeze OTV-ul. Există o explicație. Cred că inculpat. Culmea e că cei doi sunt martori în dosarul meu”, a spus Florin Petrescu la ieșirea de la DNA.

Potrivit avocatului acestuia, actorul este suspect într-un dosar vechi de 8 ani, fiind chemat, miercuri, pentru a lua la cunoştinţă despre schimbarea procurorului de caz.

„Ne-au adus la cunoştinţă schimbarea organului de urmărire penală. (…) Din punctul nostru de vedere, ca apărători, ar fi trebuit să se termine (dosarul – n.r.) de acum 8 ani de zile. Este munca organului de urmărire penală, noi nu putem decât să ajungem să ne prezentăm ori de câte ori suntem chemaţi. (…) Deocamdată este suspect. (…) Sunt indicii pentru care domnul Petrescu ar fi făcut un gest pentru domnul Secureanu”, a spus apărătorul.

Axinte de la Vacanta Mare a fost audiat la DNA. La iesire a anuntat ca e inculpat

Axinte de la Vacanta Mare la DNA. La ieșire a anunțat că e inculpatDETALII – https://www.stiripesurse.ro/axinte-de-la-vacanta-mare-calitate-de-inculpat-declaratii-la-iesirea-de-la-dna-am-vrut-doar-sa-ajut_1432506.html

Gepostet von stiripesurse.ro am Mittwoch, 19. Februar 2020

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here