Ultima Ora

12:42 Prună, refuzată de Burlan. Voia să meargă la Cariera Roșiuța

Deputatul USR Cristina Prună ar fi vrut să facă o vizită la Cariera Roșiuța și să aibă o discuție cu echipa managerială a Complexului Energetic Oltenia, dar a fost refuzată.

”Îmi doresc acest lucru pentru a înțelege mai bine, de la fața locului, situația mineritului din Gorj și pentru a discuta despre perspectivele CEO în noul context european dificil pentru această companie setat de Green Deal” a explicat Prună pe pagina de socializare.

Răspunsul pe care compania l-a transmis a fost următorul: “Complexul Energetic Oltenia este și rămâne imparțial oricăror acțiuni politice. Aprobarea unei acțiuni de acest gen ar putea influența salariații sau opinia publică să creadă că societatea s-a raliat de partea vreunui partid sau mișcări politice, fapt interzis prin Codul Etic al CE Oltenia”.

”Este rușinos că așa-zisa imparțialitate față de politic să conducă de fapt la o lipsă de transparență și de dialog în ceea ce privește planurile de viitor ale companiei, pe care directoratul și mai ales noul său președinte sunt datori să le prezinte oamenilor din Gorj și nu numai” reacționează Prună.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here