Ultima Ora

12:41 Barna: România are nevoie de un preşedinte full-time. REPLICA lui Iohannis

Dan Barna și-a depus, vineri, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidențiale. Liderul USR a lansat un atac la adresa preşedintelui Klaus Iohannis.

„România are nevoie de un preşedinte full-time, prezent în fiecare zi în viata cetăţii, un mandat de cinci ani e un mandat lung. România are nevoie să înceapă să se dezvolte. Ce propun eu e energia, ambiţia de a merge mai departe, de a nu rămâne în acelaşi joc de gleznă. Voi fi în turul doi cu siguranţă şi voi fi preşedintele României.

Sunt foarte optimist că românii vor alege cu înţelepciune ce tip de Românie vor să avem. Aceste alegeri sunt despre a rămâne în aceeaşi incertitudine sau de a da şansa unei generaţii de a face acest pas în politică. USR – PLUS a adus mii de oameni în politică, ceea ce nu s-ar fi întâmplat fără noi.

Vechea clasă politică şi actuala structură Iohannis PNL ne spun constant că mai bine nu se poate, eu le spun că se poate mai bine, azi, şi România merită asta. Iohannis a fost un pompier pentru momentele când casa a luat foc şi se prăbuşea. Dacă era un gospodar mai atent şi diligent poate nu ajungeam să luăm foc de atâtea ori în aceşti ani”, a declarat Dan Barna.

Și presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, vineri, la sediul BEC, unde si-a depus candidatura pentru ce de-al doilea mandat. Iohannis a răspuns râzând la atacul lui Barna.

„Avem, după trei ani de PSD, o Românie pusă în dificultate. Da, am fost un fel de pompier atomic, care a prevenit să se prăbușească România. Consider că am fost foarte prezent și voi fi în continuare”, a spus Iohannis.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here