Ultima Ora

12:37 Temperaturi de 21 de grade anunțate pentru Sudul țării

Meteorologii anunță că ziua de 4 februarie va fi cea mai caldă din lună, urmând să se înregistreze 21 de grade la Calafat, în județul Dolj.

În Oltenia, începutul lunii februarie va aduce temperaturi minime cuprinse între 1 și 9 grade, anunţă meteorologii, care spun că vremea este anormal de caldă pentru această perioadă. De asemenea, se preconizează că ziua de 4 februarie va fi cea mai călduroasă zi a lunii, când la Calafat, în județul Dolj, se vor înregistra maxime de 21 de grade.

“Până la mijlocul lunii februarie, vremea va fi mai caldă decât normalul, iar în unele zile valorile maxime de temperatură vor atinge 14-15 grade şi, poate, chiar vor depăşi aceste valori. Marţi, 4 februarie, va fi cea mai caldă zi, cu valori maxime de temperatură între 16 și 21 grade, deci deosebit de călduroasă pentru perioada în care ne aflăm. Minimele de temperatură vor fi şi ele pozitive, de la valori cuprinse între 1 şi 4-5 grade, în această dimineaţă, până la valori cuprinse între 3 şi chiar 9 grade în următoarele dimineţi”, a declarat meteorologul Ion Marinică.

Potrivit specialiştilor, temperaturile din această perioadă sunt cu 5 – 8 grade mai mari faţă de media multianuală a lunii.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here