Ultima Ora

12:35 Ce promite candidatul PSD la Primăria Schela

Localitatea Schela merită un primar gospodar, un om de-al locului, care cunoaște problemele comunității și își dorește să se implice pentru dezvoltarea ei. Grigore Bunget, candidatul PSD la funcția de primar a localității Schela este omul potrivit la locul potrivit. Oamenii îl cunosc și-l susțin pentru funcția de primar.

”Decizia de a candida la funcția  de primar a venit ca un răspuns la nevoia comunității de a fi reprezentată și de a se dezvolta. Sunt om de afaceri și cunosc foarte bine tot ceea ce înseamnă responsabilitatea unui lider și ce presupune munca în echipă, în folosul localității. Am planuri mari pentru Schela, sunt lucruri de care noi, cetățenii comunei, avem nevoie pentru a putea duce un trai decent și, mai mult decât atât, avem nevoie pentru a dezvolta comuna. Potențialul zonei este uriaș și trebuie să profităm de acest lucru. Orice oportunitate trebuie valorificată. Având susținerea echipei PSD Gorj, dar mai ales a cetățenilor comunei, am convingerea că, alături de candidații de pe lista de consilieri, vom obține rezultatul pe care ni l-am propus”, a declarat Grigore Bunget.

Printre cele mai importante proiecte pe care Grigore Bunget le propune, se numără: reabilitarea drumului DJ664 Sâmbotin-Schela, reabilitarea, modernizarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă în toată comuna Schela, introducerea rețelei de canalizare în localitatea Schela , alimentarea cu gaze a localității Schela, dezvoltarea turismului, înființarea unui parc fotovoltaic, care să alimenteze cu energie instituțiile publice și clădirile care deservesc comuna, accesarea fondurilor europene în vedere achiziționării de echipamente IT și materiale didactice  pentru dotarea unităților de învățământ, intermedierea discuțiilor cu unități farmaceutice, pentru înființarea unui punct farmaceutic în Schela, construirea unei săli de sport și a unui teren sintetic în localitate, etc.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația PSD GORJ. CUI mandatar financiar coordonator: 21240002