StiriUltima Ora

12:35 CĂTUȘE pentru un pădurar și un hoț de lemne din Tismana

Polițiștii gorjeni au efectuat, duminică, patru percheziții într-un dosar ce vizează furtul de lemne din zona Tismana, vizat de acțiunea respectivă fiind inclusiv Ocolul Silvic din localitate.

În urma descinderilor, anchetatorii au reținut un pădurar și un bărbat cunoscut ca fiind unul din hoții de lemne din zonă, identitatea celor doi nefiind făcută publică. Prejudiciul estimat de anchetatori ajunge la circa 27.000 de lei.

„La data de 6 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tismana au efectuat 4 percheziții, în baza mandatelor emise de Judecătoria Târgu-Jiu, la domiciliile a doi bărbați, din municipiul Târgu-Jiu și comuna Peștișani, respectiv la sediul Ocolului Silvic Tismana și al Cantonului Silvic 9 Lacu Roșu, fiind vizată activitatea infracțională în legătură cu exploatarea ilegală de material lemnos. Cu această ocazie polițiștii au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de favorizarea făptuitorului, abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată, instigare la tăiere ilegală de arbori și instigare la furt de arbori. Totodată, polițiștii au mai reținut un alt bărbat, de 45 de ani, din comuna Peștișani, bănuit de săvârșirea infracţiunilor de uz fals și furt de arbori. În urma perchezițiilor au fost ridicate înscrisuri ce probează activitatea celor doi și au fost indisponibilizate două autospeciale utilizate la transportul de material lemnos, tăiat ilegal ”, a informat IPJ Gorj.

În cursul zilei, cei doi suspecți vor fi prezentați judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here