Stirile ZileiTârgu-Jiu

Un nou sprijin financiar pentru micuța Amina

Președintele Asociației ,,Dizabil în slujba comunității”, Nicolae Simionescu, a donat, la începutul anului 2024, încă o sumă de bani pentru micuța Amina.

Amina Maracu are 4 ani și a fost diagnosticată cu nanism și discondroplazie osoasă (deformare ax de genunchi). În cei patru ani de viață a stat numai prin spitale. Fetița are nevoie, periodic, de investigații medicale pentru ca afecțiunile să fie tratate și ținute sub control. Pentru că nanismul își pune amprenta asupra dezvoltării, este nevoie și de intervenții chirurgicale. Camelia Maracu, mama fetei, este singura care are grijă de copilă și are nevoie de bani pentru tratamente.

“Asociația ,,Dizabil în slujba comunității”, pe care o reprezint în calitate de președinte și fondator, a oferit un nou sprijin financiar familiei Maracu, familia micuței Amina din Târgu Jiu care, din păcate, suferă de o formă gravă de nanism. Nu fac toate aceste lucruri pentru a epata în vreun fel, ci le fac pentru a arăta că și o persoană cu dizabilități poate fi un membru activ și util societății. Le mulțumesc tuturor antreprenorilor cu care colaborez de când am deschis acest ONG, pentru faptul că au înțeles nevoile fraților mei de suferință. Scopul meu este acela de a face cunoscută nevoia de integrare deplină a dizabililor în societate. Atât Amina, cât și celelalte persoane pe care le voi ajuta în perioada următoare au nevoie de susținere din toate punctele de vedere din partea oamenilor tipici pentru a ajunge să ducă o viață cât mai apropiată de ce numim normalitate. Mie nu îmi este ușor să duc această luptă pentru binele fraților mei de suferință, dar o fac cu bucurie și cu speranță. Vă mulțumesc tuturor celor care sunteți alături de mine în această luptă anevoioasă, dar frumoasă pentru binele dizabililor din Gorj și din România” a transmis Nicolae Simionescu.

Comments (1)

Comment here