Ultima Ora

12:34 Accident pe Defileul Jiului. Autoturism RĂSTURNAT

Centrul INFOTRAFIC al Inspectoratului General al Poliţiei Române a informat că, duminică, în jurul orei 10:00, pe DN 66 Târgu Jiu – Petroșani, în zona localității Bumbești-Jiu, a avut loc un accident în care au fost implicate trei autovehicule.

 În urma evenimentului, două persoane, aflate într-un autoturism care s-a răsturnat într-o rigolă, au fost rănite, fiind necesare operațiuni pentru descarcerarea acestora. Circulația s-a desfășurat pe un fir, alternativ. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr, de 21 de ani, din orașul Petrila, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 din direcția Petroșani spre Târgu-Jiu, a efectuat o manevră de depășire neregulamentară a unui autoturism condus de un bărbat, de 40 de ani, din aceeași localitate, iar la revenirea pe banda inițială de mers, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 52 de ani, din Municipiul Târgu-Jiu, care circula din direcția Târgu-Jiu – Petroșani.

În urma impactului, autoturismul angajat în depășirea neregulamentară s-a răsturnat în afara părți carosabile, rezultând rănirea unui bărbat, de 60 de ani și a unei femei, de 44 de ani, ambii pasageri ai autoturismului. Aceștia au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here