Ultima Ora

12:33 Bărbat de 43 de ani, DISPĂRUT

Un motrean de 43 de ani, Sebastian Grindeanu, a fost dat dispărut. Anunțul la poliție a fost făcut, joi, de mama îngrijorată. Bărbatul este încadrat la gradul II de handicap vizual și a mai plecat de acasă, revenind după câteva săptămâni.

”În data de 19 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au fost sesizaţi de către o femeie, de 64 de ani, din orașul Tismana, despre faptul că, la data de 16 octombrie a.c., fiul său Grindeanu Ovidiu Sebastian, de 43 ani, din municipiul Motru, a plecat în mod voluntar de la locuința sa din orașul Tismana, unde locuia fără forme legale, şi nu a revenit până în prezent. Bărbatul are aproximativ 1.65-1.70 m, 60 kg, păr brunet, ochi căprui, păr scurt, poartă ochelari de vedere. În momentul plecării de la domiciliu, purta următoarele articole: în picioare, adidași de culoare alb; era îmbrăcat cu pantaloni de culoare maron și bluză de trening în culorile negru și roșu” informează IPJ Gorj.

Cei care pot oferi informații sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here