Ultima Ora

12:31 Secția Chirurgie 1 a SJU Târgu-Jiu, dotată cu aparatură de ultimă generație

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, anunță că a fost achiziționat un sistem complet pentru neurochirurgia coloanei lombare, care va intra în dotarea Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu.

”Auf wiedersehen Germany! Bine te-am găsit România!, scria, recent, medicul Dragoș Coldușu, pe pagina sa de Facebook, atunci când a acceptat să vină în orașul nostru pentru a înființa, de la zero, un compartiment de Neurochirurgie la Spitalul de Urgență Târgu-Jiu. Da, știu… sunt spitale care se plâng că le pleacă medicii, însă, la noi, datorită implicării și investițiilor făcute de Consiliul Județean, continuă să vină profesioniști tineri, dornici să ne ajute să creștem calitatea serviciilor medicale în orașul nostru.

De când Dragoș Coldușu a hotărât să se alăture medicilor noștri, echipa Consiliului Județean Gorj a făcut tot posibilul să doteze acest compartiment de neurochirurgie, din cadrul secției Chirurgie 1, cu aparatură de ultimă generație și instrumentar. Așa se face că am reușit să achiziționăm un sistem complet pentru neurochirurgia coloanei lombare, lucru care pentru spitalul din Târgu-Jiu reprezintă o mare realizare, astfel putând începe realizarea unor operații care până acum nu erau posibile la spitalul din Târgu-Jiu.

Nu trebuie să vă îndoiți nicio clipă că, în continuare, echipa noastră va face toate eforturile pentru a achiziționa cele mai moderne echipamente medicale pentru spitalul din Târgu-Jiu, fiindcă doar astfel vom reuși să creștem calitatea serviciilor medicale pentru gorjeni”, a declarat Cosmin Popescu.

Comment here