Ultima Ora

12:29 O-Zone, Haddaway şi Milli Vanilli, de Revelion, la Bucureşti

Spectacolul „Revelion 2020. Disco Night Fever”, pregătit de Primăria Capitalei, pentru noaptea dintre ani. Petrecerea va avea loc pe 31 decembrie, de la ora 17:30, în Piaţa Constituţiei.

„Tradiţionalul concert de Revelion în aer liber din Bucureşti a fost inspirat anul acesta de energia şi exuberanţa mişcării disco şi îi va face atât pe nostalgici, cât şi pe cei tineri să fredoneze unele dintre cele mai cunoscute refrene de dans din anii ’80-’90 şi de la începutul anilor 2000. Capete de afiş, trioul de senzaţie din Republica Moldova, O-Zone cântă pe aceeaşi scenă cu Haddaway şi cu rapperul american Turbo B., fostul solist al trupei Snap!. Lista invitaţilor străini este completată de artiştii din spatele numelui Milli Vanilli, Experience (Face meets Voice) care vin la Bucureşti pentru petrecerea de Revelion din Piaţa Constituţiei” se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Bucureşti.

Printre invitaţii serii se numără şi unele din cele mai longevive şi de succes trupe din România ca Holograf şi Vunk, dar şi Horia Brenciu & HB Orchestra, iar trupa André cântă la „Revelion 2020. Disco Night Fever” la puţin timp după ce şi-a anunţat revenirea în muzica românească. De asemenea, trupa 3rei Sud Est va urca pe scenă. Concertul va fi deschis la ora 17:30 de Cristi Minculescu, Valter & Boro, urmat de Ovidiu Komornyik & OK Band, care aduc un tribut muzicii anilor ’80 din România. Seara se va încheia cu un spectaculos show de artificii.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here