Ultima Ora

12:27 Chițac, mutat la Terapie Intensivă

Senatorul PNL Vergil Chițac, infectat cu coronavirus, a fost mutat la secția de terapie intensivă a spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, unde este ajutat să respire, a anunţat fiica politicianului, pe o reţea de socializare.

De asemenea, Irina Chiţac a mai scris că sunt depistați pozitiv și internați în spital mama și fratele său. Tânăra a făcut un apel la solidaritate și înțelegere pentru familia sa, după ce Vergil Chițac a infectat mai mulți apropiați și colegi de partid cu care s-a întâlnit, el nefiind în autoizolare după întoarcerea de la un eveniment din Bruxelles. În plus, Chițac a fost criticat dur pentru faptul că a refuzat transportul cu izoleta la spital.

Informaţia că liberalul Vergil Chiţac a fost confirmat pozitiv cu coronavius a apărut în presă vineri, deși politicianul spunea că are o răceală şi s-a autoizolat. Chiţac, candidatul PNL la Primăria Constanţa, a călătorit într-o delegație cu două persoane infectate, atunci când a fost la o Reuniune NATO la Bruxelles, în perioada 17-19 februarie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here