Ultima Ora

12:25 Șeful ISU Hunedoara, confirmat cu COVID-19

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara a fost confirmat cu noul coronavirus. Acesta va fi dus cu autospeciala, duminică, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.

Colonelul Viorel Demean, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, se afla în autoizolare la domiciliu din data de 14 martie, după ce primarul Devei şi administratorul public al oraşului au fost confirmaţi cu infecţie cu noul coronavirus. Viorel Demean a declarat, pentru MEDIAFAX, că ar fi putut lua virusul în timpul unei şedinţe operative, în data de 12 martie, la care a participat şi administratorul public al oraşului Deva.

Şeful ISU Hunedoara a primit rezultatul testului pentru coronavirus sâmbătă seara.

„A venit aseară (sâmbătă seara-n.r.) rezultatul testului şi e pozitiv. Urmez procedura şi o să mă deplasez la spital la Timişoara. Mă simt bine, perfect. Am dat lista cu contacţii Direcţiei de Sănătate Publică. (…) De sâmbătă eram în autoizolare. Primul contact direct de unde aş fi putut să iau virusul este în data de 12 administratorul public al Devei. Am avut o şedinţă operativă”, a declarat Viorel Demean.

Mai multe persoane, printre care prefectul judeţului Hunedoara, dar şi alţi angajaţi ai Prefecturii, se află în autoizolare după ce au intrat în contact cu primarul Devei şi cu administratorul public al oraşului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here